lördag 26 maj 2012

Värmeslag!

Idag blev det omändring i programmet, vi skulle egentligen åkt iväg under dagen idag, men så blev det inte, det blir i morgon istället.
Detta gjorde att det som skulle göras i morgon blev gjort idag. Himla skönt visserligen ;)
Vad blev gjort då? Jo, lite av varje. Största projektet var att klippa gräset. Låter inte så farligt, men det tar 2.5 timme med vår lilla söta gräsklippare ;) Som tur var vart set inte stekhett under förmiddagen, men tillräckligt för att jag skulle bli totalt slut. Sista stunden fick jag flimmersyn (ja, jag drack massor med vatten, men jag hanterar inte värme så bra ;) ) och var alldeles jättevarm... En rätt så yr jag tog sig ner i ån för att svalka fötterna, stora blåsor efter skorna... slutade med att jag satt i vattnet och svalkade hela mig ;) Badet lockade! Ingen tid här inte att gå upp och ta av sig kläderna inte, de fick bada de med ;) Flimmersynen gav med sig och jag kan lugnt säga att det var urskönt i vattnet!! Är det lika gott väder i morgon blir det ett dopp till då. 
Annars har det vart småpyssel, tvättat, vattnat rabatterna, rensat lite, planterat ut lite påskliljelökar, städat av lite lätt inne.
Känner nu ikväll att jag trots att jag smorde in mig har bränt mig.. attans, men men det brukar inte bli långvarigt på mig, har nog lagt sig tills i morgon. Värst är nacken, huden kokar! Så kan det bli. 

Nu ska jag heja på Sverige i Eurovision Songcontest, vi får hoppas att det går bra för Loreen!! Och så ska kissarna ska nattas vid tio, och då får Solweig sista målet mat för dagen, så hon sover mätt och nöjd inatt :) Ut till dom i morgon bitti vid sju, lite lagom med första målet för Solweig då, hon äter ju lite torrfoder nu med, så hon klarar sig fint dessa timmarna.

Och hörni, glöm nu inte av att det är mors dag i morgon!!

Ett av mina land :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar