måndag 7 maj 2012

Balsam för själen!

När man kommer hem otroligt lättretlig från skolan av olika anledningar så är det underbart att ha djuren där. De skapar ett lugn som smittar av sig. 
Direkt när jag kom hem gick jag och Christian en liten promenad med Beata och Doris, härligt, de var lika glada som vanligt som de brukar vara när de kommer ut på promenad!

Sedan fortsatte jag till stallet, stallsysslor är också något som kan lugna nerver riktigt bra! Blev en stunds ridning på volten, Minerva var pigg!! Hon hade svårt att slappna av, men utifrån det vi hade att jobba med (vilat i tre dagar) gick det riktigt bra!! Hon är så fin :) Kola tömkördes av Gunilla, det gick väldigt bra det med :) Jag fick testa lite med (flera år sedan jag tömkörde, det är ju så kul!) och hon är duktig lilla Kola! Skritten börjar sitta nu, nu blir det till att gå över och jobba med traven. Under tiden i stallet fick jag ventilerat en hel del med Gunilla, det lättade bra på trycket med. Skönt att kunna göra det med någon som är insatt i det som man irriterar sig på! Tack Gunilla!
När jag kom hem från stallet var känslorna bra mycket bättre under kontroll, himlans skönt. 

Tänk vad kontakten med djur kan göra för en!!


2 kommentarer:

  1. Jättefin bild!! Härlig rund galopp. Skönt att du har någon så nära dig att prata av dig hos!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack vännen!
    Jo, det är toppen! Men även en Anna-ventilation kommer att behövas! På lördag blir de ten sådan, kramis!!

    SvaraRadera