måndag 28 maj 2012

Skeletten är borta!

Lite sent konstaterat men, det är så. Alla träden ser inte ut som skelett längre. De är gröna och fina!! 
Nu har det vart helt fantastiskt väder i nån vecka, det har gjort att även de envetnaste träden att få blad, och nu är grönskan total där ute i naturen! 
Tyvärr väntas det kyligare väder redan i morgon, regn ska komma vilket i sig inte är så tokigt, väldigt torrt nu! Men det får gärna vara varmt för det, neråt sju grader har utlovats dagtid... Men vi får väl se hur det blir, prognoserna har vart fel förr ;)

Det har även exploderat i trädgårdslanden, det jag mest riktar in mig på är jordgubbslandet, Christian fixar de andra, han har ett otroligt trädgårdsintresse, riktigt kul! Men hur som helt, om jordgubbsskörden blir som alla blommor på plantorna utlovar så har vi jordgubbar snart, och väldigt många, uppåt en tjugo blommor (om det räcker) på alla 35 plantorna! Så gott, så gott!! Längtar!!!

Ja, det är bara att hoppas att det blir en bra sommar nu :) Jag har startat nedräkningen till avslutningen i skolan, vill vara kvar, men det går ju inte. Men det ska ändå bli skönt, ett tag tillbaka till det gamla, alltså till jobbet, och sedan ska det förhoppningsvis påbörjas ett nytt kapitel i mitt liv, som sjuksköterskestudent! Bara att hoppas att jag kommer in, det är inte det lättaste, så den som vill hålla en tumme för mig när det gäller detta blir jag så tacksam för! 

Nu ska jag fortsätta att titta på Sofias Änglar, de träffar familjerna de var hos och fixade idag, och en och annan tår letar sig fram här, svårt att hålla tillbaka! Snart nattning av katterna, jag är trött efter första dagen i skolan för veckan, även om det just nu inte är nåt att göra så blir man trött av att vara lat ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar