söndag 6 maj 2012

Träffade Jason idag!!

Idag satte jag mig i bilen kvart över sju och åkte till Tranemo för att dels kolla på fälttävlan och dels hälsa på Jason och hans ägare Petra!
Gick en stund och letade efter dom, fick till slut syn på dom på parkeringen, och jag ska erkänna att jag blev alldeles tårögd när jag såg Jason ;) Så glad och lycklig han såg ut!! 
Han och Tess (Petras dotter) gjorde en jättefin dressyr, saknar den ökade traven :) Strax efter dressyren var det dags för banhoppningen, vilken gick super fram till näst sista, en "fejkmur" som tydligen var väldigt läskig, så där blev det ett stopp och vänd... Stackars Tess hade inte en chans, utan åkte av, rakt ner i blomlåda. Jason var lika glad för det dock, skräphästen! Men det gick bra för Tess.
Detta betydde ju dessutom att de var uteslutna och inte fick genomföra terrängbiten. Trist! När Tess ridit in sig lite till på honom kommer det nog att bli toppen, Tess är bara 13 år, och jag tycker hon är fantastiskt duktig för sin ålder!!
Men jag stannade och kollade, Petra var med på en annan av deras hästar och det var kul att se! Allra första gången den hästen var ute på tävling, blev två stopp, men annars kanon!

Det var en helt underbar dag, att få träffa Jason igen kändes så härligt! Jag är så glad för detta! Vi bestämde även att jag inom en snar framtid ska komma dit och hälsa på, jag längtar redan nu tills dess!

 
Jason :)

Dagens snyggaste, haha ;)

Riktigt fint såg det allt ut i hoppningen!!

Petra på terrängbanan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar