tisdag 31 juli 2012

Hopptalang??

Nänä, tro inte att Minerva hade nån plan på att stå i sjukhage mer. För det har hon tröttnat på!! Hon skulle stått i den i X antal veckor till (länge), men nu hade hon fått nog, i förrgår skuttade hon ut, genom det översta tråden. Idag tog hon helt enkelt sats och hoppade över båda trådarna... Inte helt nyttigt för frökens ben... Men det är lite svårt att stoppa! Men man kan väl säga att det är lite talang ändå att hoppa över den höjden (ca 1.20?) utan någon ansats. Det kanske göms en liten hoppare i hästen ändå! 
Nu är det bestämt med veterinären att det är bättre att inte riskera att det blir en värre skada i och med att hon hoppar ut, och då dessutom kan trassla in sig i trådarna, utan att hon får gå på större yta tillsammans med Descarada. Så har det fått bli nu då.
Behöver jag säga att det står två helt överlyckliga hästar borta vid stallet?? Det riktigt lyser om dom! De funkar så bra tillsammans, det har inte vart något tjafs, de har bara funnit varandra. Descarada har ju vart i stallet i en vecka och några dagar nu, men det känns som att de redan kände varandra när de träffades. Inte någon dramatik, utan bara att komplext kroppsspråk som ingen av dom ignorerar, det känns så lugnt och skönt!! Satt på en höbal och kollade in dem rätt länge efter att vi pysslat lite med den och släppt ut dem igen, det är så kul och fascinerande att se hur det kommunicerar så finstilt med kroppen och att allt uppfattas av den andra!! 

 Finaste Minerva!!

Finaste Descarada!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar