söndag 1 juli 2012

Oj, så upplyftande, eller inte...

Det där med att sätta sig och betala räkningar är ingen höjdare. Inte heller denna gång. Eller snarare, speciellt inte denna gång. Fasiken vad många räkningar det var denna månaden. De två extra från tandläkaren var ju ingen höjdare. Och en ny sådan kommer det att komma på tisdag... Usch. Är på sådär lagom bra humör.  
Jobbyte får det ta och bli, inget snack om saken. Jag får inte ut sådär jättemycket mer än studiebidraget som jag levt på sedan i oktober, vilket känns oerhört surt. det är inte värt det, speciellt inte då man inte direkt trivs med jobbet. Men det är trots allt ett jobb att gå till, ett jobb att ha kvar till det blir dags för ett nytt. För arbetslös, det vägrar jag. Hoppas ju för fullt att jag kommer in på högskolan till hösten, det hade vart perfekt att gå där samtidigt som det blir lite extrajobb under tiden. Då ska det nog gå ihop.
Samlar just nu krafter inför i morgon, ett femton timmars arbetspass väntar, sedan är det lugnt resten av veckan. 
Ska försöka vila knäna så gott det går då, de har inte vart nöjda med omställningen från skola till jobb, och har nu ballat ur totalt, de är i samma värkfas som de var runt jul, inte bra, blir tokig på detta, vill kunna sova på nätterna, vill kunna ställa mig upp från en stol utan att behöva häva mig upp med hjälp av armarna, vill kunna gå utan att varje steg värker som att det är något som skär inne i knäna, vill kunna sätta mig på träningscykeln utan att knäna fastnar och hugger av smärta... Skräp är vad det är!!

Ska i alla fall ut och natta kissarna om en stund, det ska nog allt få mig på bättre humör!

Mina underbara flickor!!

3 kommentarer:

  1. Fy va jobbigt, det låter verkligen som du har det extra tufft just nu. Hoppas verkligen det inte håller i sig för länge, för du behöver kunna pusta ut också och bara vara och ha det bra. Vi håller både tassar och tummar för dig! *tasshealing och styrkekramar* (ni har en award att hämta hos oss)

    Nosgos och Kärlek <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för de fina orden <3
      vad roligt!! Den ska jag hämta med en gång!!
      Kramar till er!!

      Radera