lördag 29 september 2012

AKUT NÖDROP!! Snälla läs!!! Är det någon som kan hjälpa till och rädda ett liv??

Något jag brinner för är katter. Och när de råkar illa ut skriker mitt hjärta. Och det är precis vad det gör nu, för jag fick läsa något fruktansvärt på Skyggisfamiljens blogg, ett gäng katter riskerar att bli skjutna för att de är just skygga, utan att få chansen till ett liv. 

Om det är någon som kan tänka sig att hjälpa en försvarslös katt, snälla kolla in på länken här som går till Skyggisfamiljens inlägg på deras blogg: http://skyggisfamiljen.blogspot.se/2012/09/sos-akut-nodrop-radda-liv-idag.html

Om det är någon därute som kan öppna sitt hem för någon av dessa stackars katter så snälla gör det!! Kontaktinfo finns i länken, och gör det snarast, det är bråttom!!!

För att tillägga: Jag har vart med och socialiserat många förvildade stallkatter och deras ungar, och sett till att de fått nya fina hem, där de trivts bra. Det är inte speciellt svårt, det handlar om att ge dem den tiden de behöver och det är värt det, för underbarare och mer tillgivna katter det har blivit av dessa är svårt att hitta!! de är så tacksamma för att få en andra chans till livet, och det visar de tydligt.

Så snälla, om någon kan hjälpa, gör det!!!
Hade jag haft möjlighet så hade jag själv tagit hem dem, men jag har inte möjlighet till det :'(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar