onsdag 5 september 2012

Manglad...

Jaja, jag tänker fortsätta mala på hur det går med allt vad det innebär om hur man mår efter operation... Men jag måste ha ur mig detta, så den som orkar hänga med i detta är jag tacksam för!

Dagen har inte vart särskilt trevlig, hemma är ju bäst, men jag är genomrutten, yr, har ont, är seg och allmänt nere. Har försökt gå och rört på mig efter bästa förmåga, och det har vart lite läskigt. Känns som jag är körd genom en mangel med taggar på. Det var en trygghet på sjukhuset trots allt, där var man aldrig ensam, och där kontrollerades värken på ett bra sätt. Hemma är det lite annorlunda, Christian jobbar ju på dagarna, och mamma som vart ledig på dagen idag och har vart här under dagen kan ju inte ta ledigt bara för detta och vara här när Christian inte är hemma. Men hemma är bäst, och det är skönt att vara i sitt hem med egna rutiner.
Jag har dessutom hamnat i tvivlarens land, jag vet inte nåt, jag har hamnat i ett läge där jag undrar om jag ens vill fortsätta läsa. Motivationen är helt borta. Motivationen till det mesta är väck just nu, men jag antar att det kommer igen när jag själv kommit igen rent fysiskt. Just nu känns allt motigt, jag går på rutin, och ser verkligen inte utanför boxen. Jag är så tacksam för familj, vänner och djuren, utan dem skulle jag helst vilja gräva ner mig tror jag. Men de lyfter mig, min vardag och mitt humör. 

Mina egna spekulationer går till att jag inte riktigt hunnit med att fatta allt som hänt inom en såhär kort period. Två operationen inom en och samma vecka, varav en akut med fyra dagar på sjukhus, plus ett helt nytt liv med universitetsplugg, och stressen över vad jag missar medans jag är borta nu efter denna sista vända på sjukan. Finns inte en chans att jag tar mig in till skolan denna veckan, men yrsel och värk, kommer inte att orka det. Har satt mig ikväll och skrivit ihop en liten kort text som behövde vara inne i morgon, skönt när det är gjort.
Det är väl nu allt detta börjar komma ikapp mig.

Jag får inte riktigt ihop det med meningar och formuleringar känns det som så jag avslutar så här för ikväll. Och morgon är jag tillbaka, förhoppningsvis med lite positivare inställning, god natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar