lördag 8 september 2012

Stackars Doddo har lite oflyt...

Det verkar som att det inte bara är jag som är otursförföljd i denna familjen, utan även Doddo verkar få sin beskärda del just nu. 
Igår när hon skulle upp på hatthyllan missbedömde hon läget lite, och lyckades med att dra med sig allt på hyllan ner i golvet. Det är högt för en liten katt att ramla... Men allt gick väl, det verkade som hon var i den stora korgen när allt rasade ner och därav en del stötdämpning med filtarna som ligger däri. Hon fick sig en ordentlig koll efter det, och uppsikt en bra stund efter, men inte ett tecken på att något skulle vara fel. Skönt. 

Ja, så har vi dagens grejer. I eftermiddags när jag skulle stänga dörren till vardagsrummet så kommer hon farandes i en väldig fart och tror väl att hon ska hinna in i rummet innan dörren stängs, och eftersom det går så fort så hinner jag inte reagera förrän Doddo krockat med kanten på dörren med huvudet före. Resultatet av detta en blodig tand och en sur Doddo. Efter att ha kollat henne ordentligt igen, fann jag inget mer än att tandköttet fått sig en törn, tanden såg fin och frisk ut. 

Sedan nu ikväll, en gång till. Denna gången var det Beata (som är vansinnigt duktig på att öppna och stänga dörrar med bra fart) som skickade dörren i huvudet på Doris. Beata ville helt enkelt in bakom dörren, och putte iväg den ordentligt, naturligt vis rakt på Doddo som alldeles lägligt gick förbi, och ja, träffade hanne i huvudet med dörren... denna gången var ju inte trycket särskilt högt från dörren och Doddo tittade sig mest omkring och såg förnärmad ut. 

Stackarn, inte lätt att vara Doris ibland! Men nu är det så att Doddo är lite lagom klumpig och klantig, så liknande grejer händer henne jämt. Lilltösen!!


2 kommentarer:

  1. Åh, stackars sötnosen! Det är inte lätt alla gånger <3

    Här hemma hoppade Daisy igår rakt in i fönsterrutan, vilket skrämde mig halvt ihjäl men hon var helt oskadd och såg mest förvånad ut..

    Kramar till er allihop! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, de kan verkligen konsten att skrämma en från vettet ibland!!
      Hoppas Daisy inte skog sig allt för mycket, kramar från oss!!

      Radera