torsdag 27 september 2012

Lycklig hästtjej!!

En sisådär fyra timmar var jag i stallet i eftermiddag/kväll. Och det var helt underbart!!
Till och med att mocka var underbart, det är långt över en månad sedan jag gjorde det, och var helt slut efter båda boxarna ;) Har verkligen tappat all kondis och ork efter allt som varit, men nu för tusan, ska jag ha tillbaka min kondition!! När stallet var färdigfixat tog vi in hästarna och pysslade om dem och väntade in Gustaf, det var dags för Descarada att få sig en vaccination. Nu hade ju Minerva hittat på skräp igen då, dock ser det inte allvarligt ut, utan en blodutgutning i en muskel på överarmen på vänster fram efter en smäll, samma ben som senskadan.. Men det är ju två helt skilda saker, och det ska ge sig rätt snart trodde Gustaf, som även gjorde en koll på Minerva bara för detta. Men knölen på förstärkningsbandet tyckte han var väldigt bra, den har blivit så liten!! Summan av detta blev ju nu att Minerva ska röra på sig, trots senan, så lite promenad fick det bli, för att få ner svullnaden. Så efter Gustaf åkt efter att vi pratat en lång stund och även planerat in att vi ska ha en pingispizza-kväll snart, tog vi ut båda hästarna, för första gången tillsammans, på en liten promenad ut i skogen, och en lyckligare häst än Minerva kunde man nog inte hitta idag!! Descarada var glad och nöjd hon med och släpade med mig så gott hon kunde åt alla håll och kanter i skogen ;) 
Det var helt underbart att få göra något med båda hästarna!!! Glada hästar och glada människor, en underbar dag blev det, trots att Minerva hitta på nytt bus :)

Och så kan jag säga att energin jag fick av detta gjorde att jag nu nästan är helt klar med min etikuppgift, inte alls mycket kvar, ska sammanfatta lite och lägga till någon mer källa, sedan är det bara att skicka in den! Grymt nöjd!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar