måndag 5 november 2012

Cäääällerrr

Blir alltid lika förundrad över hur jag tråkigt jag tycker läran om celler är. Har inledd humanbiologikursen idag med att ha föreläsning om biokemi och metabolism, alltså typ celler blabla... Nej, detta är inte det roligaste jag vet. Men det blir bättre, det är jag övertygad om!! 
Detta ska ju tuggas igenom med, så det är bara att bita ihop. I morgon fortsätter spektaklet...

Men idag har jag i alla fall fått hem min anatomibok, himlans bra!! Blir lite lättare då. Saknar några till, sedan ska jag nog klara mig. Beata hälsade för övrigt boken välkommen genom att gnaga på kanterna på boken. Så typiskt henne!
Förresten har hon fått en ny sak av underliga saker en katt gör att lägga på sin lista. Varje gång jag tänder ett ljus här hemma så skäller hon på knäppen som kommer från tändaren när man tänder, haha!! Det blir ett väldans liv på henne, gapar på som bara den och blänger ;) Min söta knäppkatt! Vet inte vad jag skulle gjort utan mina underbara flickor, de förgyller verkligen mitt liv!!

Älskade goshögen!!

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild :)

    Hoppas kursen blir roligare med tiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi, visst är det :)
      Ja, det ska det nog bli, bara början som är tradig, snart ska vi få gå in och jobba med färdighetsträning, ekg, blodtryck, sticka och sånt, det blir skojsigt :)

      Radera
  2. Här hemma får man inte nysa eller hosta utan att Mooni ska klaga:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, här får man i alla fall hosta :) Men nysa, nejnej, då skäller både Beata och Doris som bara den!! :)

      Radera