söndag 4 november 2012

God morgon, jag vill ha jul!!

Tar mig en frukost vid datorn idag. En härligt lat söndagsmorgon. Fast ja, jag har redan hunnit med att ta hand om den bortglömda tvätten som nu snurrar i maskinen ;) 
När jag sitter här med ljusen tända kan jag inte låta bli att längta till jul sådär galet mycket. Visst är det första advent om fyra veckor?? Vill ha det nu!! Vill sätta upp julgardinerna och byta till juldukar, ta fram ljusstakarna, tända ännu mer ljus, byta ut alla filtarna till röda filtar, plocka fram lite pynt och bona in mig så där mycket jag gör vid jul!! Det är väl bara katterna som inte har tomteluva på sig när jag är färdig, haha ;) 
Jag gillar verkligen juletider. Inte själva julafton, den är jag inte ett dugg noga med, den innebär för det mesta bara en massa måsten och stress, så den dagen kan vi skippa, men allt mys runtomkring, det tar jag gärna!
Så om fyra veckor är det allmänt rött här i huset. Längtar!! Känner jag mig rätt kommer jag tjuvstarta lite smått typ två veckor innan, inte så att jag byter ut allt, men börjar nog med att plocka ner lite gardiner och dukar, ta bort filtarna och så, det ska ju tvättas alltihop, så det blir lite kalt innan julen är upplockad på riktigt här, men det gör inget, det gör det nästan lite mer härligt att stänga in sig bakom stora gardiner när det blir en sån kontrast :)
Åh, julnörden i mig har vaknat, nu får tiden snabba på lite, jag vill sätta igång!!

Pontus :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar