söndag 11 november 2012

Skam den som ger sig!!

Jo mina vänner, jag lyckades allt hitta en omväg ;)
Så nu ser det allt lite annorlunda ut här! Är helt nöjd med färgvalet, det är ju trots allt jultider snart :) Ville ha något vintrigt tema, så det fick bli julkänsla redan ;) Headern är på plats, dock skulle jag vilja centrera den, men icke, så långt sträcker sig inte mina kunskaper, någon som vet hur man gör??
Har pillat med lite småsaker, skulle vilja ändra typsnittet på texten med, men nä, antingen är jag blind eller så går det inte längre, har letat som galen. Kanske hittar det en annan gång när jag är inne och rotar ;) 
Har lagt till en ny sak här till höger, nu kan man söka i bloggen, himlans praktiskt om man letar efter något specifikt :) 
Så in och sök med er på allt möjligt nu :)

Jag är rätt nöjd med att ha det enkelt. Någon gång skulle det vara kul att göra om helt efter eget tycke och inte bara använda mallar, men återigen -kunskapsbrist. Och brist på intresse av att lära mig ;) 
Men en sak jag verkligen vill är att kunna göra egna avancerade headers, de jag kan göra är inte något speciella på nåt sätt, utan extremt enkla. Den jag hade innan hade Alma gjort åt mig, men jag kan ju inte hålla på att be andra göra dom åt mig hela tiden. Men behöver nog ta och skaffa mig ett bildhanteringsprogram som jag fattar innan det blir av. Och det får vänta, fattig student som jag är ;) Men fotonörden i mig kräver nog ett sådant snart, så det så ;)

Nä, nu blir det några sidor till om nervsystemet innan det är dags för middag hos mamma och pappa :)

Lite mer vinterkänsla var det här :)

4 kommentarer: