fredag 2 november 2012

Snurr

Ja, jösses, det är igen ordning i hjärnkontoret. 
Jag vet som vanligt inte riktigt vilken dag det är, men har fått någorlunda koll på att det är fredag. Började dagen med att åka till stallet, pyssel och promenad med hästarna. Härligt! Sedan blev det promenad till med Pontus, skönt, den friska luften piggade upp en hel del. 
Har svårt för att få skallen till att fatta att jag inte har något plugg denna helgen, utan att jag kan koppla av, men det går inte så bra trots att jag är tvärslut. Var och skrev ut en hel del papper hos mamma och pappa förut som behövs till humanbiologikursen som börjar på måndag, ska väl sätta mig med dom lite. Har också insett att kursen vi precis avslutat var ett typ av semesterstadie trots att det gick undan i den, satan i gatan vilket tempo det är i nästa. Vad sägs om 2 tentor i november, en i december och en i början på januari, plus två inlämningar varav en ska vara Lab-grundad efter jul? Till detta är man ju inte säker på om den ena individuella examinationsuppgiften i kursen som varit är tillräcklig bra eller inte, det få vi svar på i mitten av november. Så det kan ju bli så att man måste komplettera den. I hope not... 
Ojoj, det kommer att bli en tuff avslutning på detta året! Till detta ska jag försöka få in lite jobbpass, kassan måste drygas ut!! Önska mig lycka till någon??


6 kommentarer:

  1. Lycka till! Blunda och ta 3-5 djupa andetag och tänk på något trevligt. :)
    Kaske prova att lyssna på lite klassisk musik, sjungande valar eller ljud av vågor...

    Har tyvärr inga bra tips eftersom jag har förträngt allt vad tentaångest innebär (antagligen något som man gör eftersom det är så jobbigt... säkert något biologiskt. ;)
    Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!!
      Man får tacka för tipsen, det där med att sätta sig och andas ordentligt borde jag göra lite oftare ;)
      Nä, tentaångesten är väl tur att den förträngs för att på+minnas om den vore jobbigt ;)
      Kram!!

      Radera
  2. Stort lycka till önskar dina 2 aspiranter karin & mirre

    SvaraRadera
  3. OJ! Är INTE avundsjuk! Stort lycka till!!

    SvaraRadera
  4. Hihi, helt säker?? ;) Tack snälla Jill!!

    SvaraRadera