lördag 10 november 2012

Lördag var det här!!

Lite trött och seg sitter jag nu i soffan och laddar. Inte inför nåt sådär vansinnigt skoj, utan det är en webbtenta jag ska ta mig igenom. Det är även denna nämnda tenta som gör att jag är trött.. Satt uppe med den till kl ett inatt, jag är van vid att somna senast 23 annars...  Aja, den ska göras och det är skönt när den är klar. Just en webbtenta är rätt ok ändå, man har olika många försök på sig på varje tenta, just denna hur många försök som helt. Det är gött. Försökte ju mig på den igår, men det gick sådär. Sitter i några timmar med varje försök. Jag har märkt att om man inte har den specifika boken kursen kräver så är det svårt att få det att bli rätt. Men den kommer inte fören nästa vecka, så jag får klara mig med den jag har.
det ska nog gå bra ändå. 

Jag började i alla fall dagen hos dom bästa :) Halv åtta åkte jag till stallet och släppte ut hästarna. Så skönt att komma upp och ut på morgonen, man får energi!! Hästarna däremot var trötta och undrade varför jag skulle släpa ut dem till hagen när man kan stå och sova en stund till inne ;) Nej, ibland är dessa två damer inte så jättemorgonpigga, haha! Så det blev lite gos och lite kli innan regntäckena åkte på och de fick gå ut. Efter det fixade jag stallet och åkte sedan hem och åt frukost själv.

Nä, nu måste jag ta tag i tentan, den SKA bli klar denna helgen, plus att jag har en hel del inför nästa vecka att läsa in, så nu får jag sätta fart!! Om jag blir klar och godkänd inom rimlig tid idag ska jag fixa lite med bloggen faktiskt, är rätt sugen på det, den behöver förnyas!! Så om ni kommer tillbaka senare ikväll och ser förändringar här, då har jag klarat tentan ;)

Trevlig lördag på er!!


2 kommentarer:

  1. Håller tummarna! Skall gå in senare & kolla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jill! Tyvärr ingen framgång igår, gärna en tumme för dagens försök, sedan kanske lite förändring här ikväll :)

      Radera